Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle santimantal ve muteber materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Mono blok cisim strüktürsı dizi sistemi veya panik pas sisteminin kilidin deruninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Yapıda yangın çıkması halinde flama ve yaman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine rabıtalı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Kuruluşlır? Her binanın malik olduğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Maksat ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim içtima noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de tütünı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli ortam oluşturur.

Her saat Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya yahut sair bir bariyer bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dışarı namuslu akım sözcük konusu olduğu muhtevain, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin boyut önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mutabık faik kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page